Poekoelan Kung Fu voor Kinderen (7-12)
15766
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15766,bridge-core-3.1.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-30.5.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Poekoelan Kung Fu voor Kinderen (7-12)

kind trapt op stootkussen

Kinderen ontwikkelen zelfvertrouwen

Er zijn vechtsporten die gericht zijn op kracht en agressie. Poekoelan Kung Fu is echt anders. Poekoelan Kung Fu gaat uit van souplesse, van snel bewegen en focus op de doelen die je wilt bereiken. Bij Poekoelan Kung Fu ontwikkelen kinderen zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen, discipline en flexibiliteit. Alles in een veilige omgeving waarin plezier hebben in bewegen voorop staat.

Wat je als kind van Poekoelan Kung Fu kunt verwachten?

Eigenlijk heel veel. Je krijgt meer zelfvertrouwen, leert wat te doen als anderen vervelend tegen je doen en hoe je je kunt verdedigen. En omdat Poekoelan Kung Fu leuk en uitdagend is, kom je lekkerder in je vel te zitten.

Je leert samen met je trainingsmaatjes allerlei technieken. Bij Poekoelan Kung Fu hebben ze gekeken hoe dieren bewegen, dus je leert te trappen als een kraanvogel, je handen te gebruiken als een tijger z’n klauwen en over de grond te rollen als een aap. Je traint bij ervaren instructeurs (m/v) die rekening houden met je niveau.

jongens rennen
kind doet hamervuis

Eerst een twee weken gratis lidmaatschap

Kinderen kunnen trainen op dinsdag avond van 18.00 tot 19.00 uur of op zaterdag van 11.00 tot 12.00 uur. Je kunt één keer per week trainen maar je mag als je dat wilt ook gratis een tweede keer per week trainen.

Om te kijken of Poekoelan Kung Fu iets voor je is kan je bij ons een twee weken gratis lidmaatschap aanvragen. Je kan dan 2 weken lang de kinderlessen uitproberen. Dit is geheel vrijblijvend, daarna beslis je pas of je er mee verder wil gaan.

De lessen zijn voor kinderen van 7 tot 12 jaar. We werken binnen een les in kleinere niveau- en/of leeftijdgroepjes waardoor we iedereen ook individuele aandacht kunnen geven.

Praktische zaken

Tijdens deze twee weken  kan je gewoon een lange sportbroek en een t-shirt dragen tijdens de les. We trainen op blote voeten op een sportmat. Verder is het handig om een waterflesje mee te nemen.

De lessen zijn in het Frans Otten Stadion in de Poekoelanzaal aan het IJsbaanpad 43 in Amsterdam Zuid vlakbij het Olympisch stadion.

Op onze locatie zijn dames- en herenkleedkamers, douches en kluisjes aanwezig. Ouders kunnen naar de les komen kijken maar kunnen eventueel ook een kopje koffie in het café-restaurant gaan drinken. Er zijn ook ouders die tijdens de les van hun kind zelf gaan squashen, tennissen of het fitnesscentrum wat ook op deze locatie aanwezig is bezoeken.

kind doet handtechniek op kussen

Schrijf je hier nu in voor je 2 weken gratis lidmaatschap