Poekoelan Kung Fu voor Tieners (12-17)
16743
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16743,bridge-core-3.1.6,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-30.4.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

Poekoelan Kung Fu voor Tieners (12-17)

Tieners ontwikkelen zelfvertrouwen

Er zijn vechtsporten die gericht zijn op kracht en agressie. Poekoelan Kung Fu is echt anders. Poekoelan Kung Fu gaat uit van souplesse, van snel bewegen en focus op de doelen die je wilt bereiken. Bij Poekoelan Kung Fu ontwikkel je zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen, discipline en flexibiliteit. Alles in een veilige omgeving waarin plezier hebben in bewegen voorop staat.

Wat kan je van Poekoelan Kung Fu verwachten?

Eigenlijk heel veel. Je krijgt meer zelfvertrouwen, leert wat te doen als anderen je lastig vallen en je leert hoe je je kunt verdedigen. Poekoelan Kung Fu is leuk en uitdagend en je zal zien dat je er snel vrienden en vriendinnen maakt.

Je leert samen met je trainingsmaatjes allerlei technieken. Bij Poekoelan Kung Fu leer je je verdedigen tegen allerlei verschillende aanvallen. Bijvoorbeeld als iemand je bij je keel pakt, aan je haren trekt of je mee probeert te trekken. Je leert ook valbreken en afweren als iemand je probeert te slaan. Daarnaast leer je ook een heleboel hele coole trappen waaronder ook een paar sprongtrappen. Je traint bij aardige, ervaren instructeurs (m/v) die rekening houden met je niveau.

poekoelan kung fu tieners
poekoelan kung fu tieners

Eerst een twee weken gratis lidmaatschap

Tieners van 12 tot 17 jaar kunnen trainen op dinsdag avond van 20.15 tot 21.15 uur of op donderdag van 19.00 tot 20.00 uur. Je kunt één keer per week trainen maar je mag als je dat wilt ook gratis een tweede keer per week trainen.

Om te kijken of Poekoelan Kung Fu iets voor je is kan je bij ons een twee weken gratis lidmaatschap aanvragen. Je kan dan 2 weken lang de lessen uitproberen. Dit is geheel vrijblijvend, daarna beslis je pas of je er mee verder wil gaan.

De lessen zijn voor tieners van 12 tot 17 jaar. We werken binnen een les in kleinere niveau- en/of leeftijdgroepjes waardoor je lekker veel aandacht krijgt en veel leert.

Praktische zaken

Tijdens deze twee weken  kan je gewoon een lange sportbroek en een t-shirt dragen tijdens de les. We trainen op blote voeten op een sportmat. Verder is het handig om een waterflesje mee te nemen.

De lessen zijn in het Frans Otten Stadion in de Poekoelanzaal aan het IJsbaanpad 43 in Amsterdam Zuid vlakbij het Olympisch stadion.

Op onze locatie zijn dames- en herenkleedkamers, douches en kluisjes aanwezig. Als je ouders je halen en brengen zijn ze welkom om naar de les te komen kijken maar kunnen eventueel ook een kopje koffie in het café-restaurant gaan drinken. Er zijn ook ouders die tijdens de les van hun zelf gaan squashen, tennissen of het fitnesscentrum wat ook op deze locatie aanwezig is bezoeken.

poekoelan kung fu tieners 3

Schrijf je hier nu in voor je 2 weken gratis lidmaatschap