Poekoelan Kung Fu voor Volwassenen
16849
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16849,bridge-core-3.1.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-30.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Poekoelan Kung Fu voor Volwassenen

Beginnerslessen voor Volwassenen

Volwassenen kunnen altijd eerst een 2 weken gratis lidmaatschap krijgen en daarmee 2 weken gratis komen trainen om te kijken of het iets voor je is.

Daarna hebben we eventueel een leuk introductieaanbod om met de lessen verder te gaan.

Wat kan je van Poekoelan Kung Fu verwachten?

In de eerste fase van de training leer je je effectief verdedigen tegen de meest voorkomende aanvallen. Ook leer je een aantal trappen en stoottechnieken. Verder besteden we aandacht aan valbreken en afweertechnieken. Poekoelan Kung Fu is een dierenstijl. Zo leer je bijvoorbeeld sprongtrappen van de kraanvogel en je handen te gebruiken net als een tijger zijn klauwen. Je wordt sterker, leniger en krijgt meer zelfvertrouwen. Poekoelan Kung Fu is een lekkere dynamische workout. Je zult zien dat je er snel veel leuke mensen ontmoet.

poekoelan kung fu tieners
poekoelan kung fu tieners

Eerst een twee weken gratis lidmaatschap

De beginnerslessen voor volwassenen zijn op dinsdag avond of donderdag avond. Je kunt één keer per week trainen maar je mag als je dat wilt ook gratis een tweede keer per week trainen.

Om te kijken of Poekoelan Kung Fu iets voor je is kan je bij ons een twee weken gratis lidmaatschap aanvragen. Je kan dan 2 weken lang de lessen uitproberen. Dit is geheel vrijblijvend, daarna beslis je pas of je er mee verder wil gaan.

We werken vaak in kleinere niveaugroepen waardoor je lekker veel leert en traint op je eigen niveau.

Praktische zaken

Tijdens je twee weken gratis lidmaatschap kan je gewoon een lange sportbroek en een t-shirt dragen tijdens de les. We trainen op blote voeten op een sportmat. Verder is het handig om een waterflesje mee te nemen.

De lessen zijn in het Frans Otten Stadion in de Poekoelanzaal aan het IJsbaanpad 43 in Amsterdam Zuid vlakbij het Olympisch stadion. Er is een parkeergarage onder het gebouw. Uitrijmunten zijn te koop bij de receptie.

Op onze locatie zijn dames- en herenkleedkamers, douches en kluisjes aanwezig.

Er is ook een café-restaurant met gratis wifi voor een broodje of salade of om na de les nog even met je trainingsmaatjes wat te gaan drinken.

vrouw trapt op stootkussen

Schrijf je hier nu in voor je 2 weken gratis lidmaatschap