Met Stadspas hoge korting bij Poekoelan Kung Fu
17285
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17285,bridge-core-3.1.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-30.5.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

Met Stadspas hoge korting bij Poekoelan Kung Fu

Met stadspas train je met hoge korting Poekoelan Kung Fu

Kinderen, tieners en volwassenen met stadspas trainen met hoge korting in de Poekoelan Kung Fu school in Amsterdam Zuid (meer dan 50% korting). Bovendien kunnen we je informatie geven over het jeugd sportfonds waarbij kinderen van 7-17 jaar in sommige gevallen een bijdrage ontvangen om te sporten. Verder train je bij ons ongeacht je leeftijd eerst 2 weken gratis op proef.  Schrijf je hieronder direct in voor een 2 weken gratis lidmaatschap. Dat stopt automatisch na 2 weken.

Wat kan je van Poekoelan Kung Fu verwachten?

Eigenlijk heel veel. Je krijgt meer zelfvertrouwen, leert wat te doen als anderen je lastig vallen en je leert hoe je je kunt verdedigen. Poekoelan Kung Fu is leuk en uitdagend en je zal zien dat je er snel vrienden en vriendinnen maakt.

Je leert samen met je trainingsmaatjes allerlei technieken. Bij Poekoelan Kung Fu leer je je verdedigen tegen allerlei verschillende aanvallen. Bijvoorbeeld als iemand je bij je keel pakt, aan je haren trekt of je mee probeert te trekken. Je leert ook valbreken en afweren als iemand je probeert te slaan. Daarnaast leer je ook een heleboel hele coole trappen waaronder ook een paar sprongtrappen. Je traint bij aardige, ervaren instructeurs (m/v) die rekening houden met je niveau.

poekoelan kung fu tieners
poekoelan kung fu tieners

Eerst een twee weken gratis lidmaatschap

Je kunt één keer per week trainen maar je mag als je dat wilt ook gratis een tweede keer per week trainen.

Om te kijken of Poekoelan Kung Fu iets voor je is kan je bij ons een twee weken gratis lidmaatschap aanvragen. Je kan dan 2 weken lang de lessen uitproberen. Dit is geheel vrijblijvend, daarna beslis je pas of je er mee verder wil gaan.

Er zijn lessen voor kinderen (7-12 jaar) en er zijn lessen zijn voor tieners van 13 tot 17 jaar en lessen voor volwassenen.  We werken binnen een les in kleinere niveaugroepjes waardoor je lekker veel aandacht krijgt en veel leert.

Praktische zaken

Tijdens deze twee weken  kan je gewoon een lange sportbroek en een t-shirt dragen tijdens de les. We trainen op blote voeten op een sportmat. Verder is het handig om een waterflesje mee te nemen.

De lessen zijn in het Frans Otten Stadion in de Poekoelanzaal aan het IJsbaanpad 43 in Amsterdam Zuid vlakbij het Olympisch stadion.

Op onze locatie zijn dames- en herenkleedkamers, douches en kluisjes aanwezig. Als je ouders je halen en brengen zijn ze welkom om naar de les te komen kijken maar kunnen eventueel ook een kopje koffie in het café-restaurant gaan drinken. Er zijn ook ouders die tijdens de les van hun zelf gaan squashen, tennissen of het fitnesscentrum wat ook op deze locatie aanwezig is bezoeken.

poekoelan kung fu tieners 3

Schrijf je hier nu in voor je 2 weken gratis lidmaatschap