Poekoelan Kung Fu voor Studenten
16836
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16836,bridge-core-3.1.6,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-30.4.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Poekoelan Kung Fu voor Studenten

Studenten trainen altijd met hoge studentenkorting

We vinden het leuk dat veel studenten de weg naar onze school weten te vinden. Veel instructeurs en zwarte band leerlingen in de school zijn zelf ook als student begonnen.

Om de training ook toegankelijk te maken voor studenten vinden we het belangrijk om altijd een hoge studentenkorting aan te bieden aan studenten.

Natuurlijk kunnen studenten ook eerst 2 weken gratis komen trainen om te kijken of het iets voor je is maar reken er maar op dat je daarna ruim 50% studentenkorting krijgt op de normale lidmaatschappen gedurende de hele periode dat je student bent.

Wat kan je van Poekoelan Kung Fu verwachten?

In de eerste fase van de training leer je je effectief verdedigen tegen de meest voorkomende aanvallen. Echt street-smart selfdefense.  Je wordt sterker, leniger en krijgt meer zelfvertrouwen. Poekoelan Kung Fu is een lekkere workout zeker als je de hele dag colleges hebt gevolgd of met je neus in de boeken hebt gezeten. Verder zal je zien dat je er snel veel leuke mensen ontmoet en vrienden maakt.

poekoelan kung fu tieners
poekoelan kung fu tieners

Eerst een twee weken gratis lidmaatschap

Studenten kunnen trainen in de beginnerslessen voor volwassenen op dinsdag avond of op donderdag avond. Je kunt één keer per week trainen maar je mag als je dat wilt ook gratis een tweede keer per week trainen.

Om te kijken of Poekoelan Kung Fu iets voor je is kan je bij ons een twee weken gratis lidmaatschap aanvragen. Je kan dan 2 weken lang de lessen uitproberen. Dit is geheel vrijblijvend, daarna beslis je pas of je er mee verder wil gaan.

We werken binnen een les vaak in kleinere niveaugroepen waardoor je lekker veel leert.

Praktische zaken

Tijdens je twee weken gratis lidmaatschap kan je gewoon een lange sportbroek en een t-shirt dragen tijdens de les. We trainen op blote voeten op een sportmat. Verder is het handig om een waterflesje mee te nemen.

De lessen zijn in het Frans Otten Stadion in de Poekoelanzaal aan het IJsbaanpad 43 in Amsterdam Zuid vlakbij het Olympisch stadion.

Op onze locatie zijn dames- en herenkleedkamers, douches en kluisjes aanwezig.

Er is ook een café-restaurant met gratis wifi voor een broodje of salade of om na de les nog even met je trainingsmaatjes wat te gaan drinken.

vrouw trapt op stootkussen

Schrijf je hier nu in voor je 2 weken gratis lidmaatschap