Hoe ontwikkel je leiderschap?
26
post-template-default,single,single-post,postid-26,single-format-standard,bridge-core-3.1.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-30.5.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Hoe ontwikkel je leiderschap?

poekoelan kung fu tieners en jongeren

Hoe ontwikkel je leiderschap?

Kinderen, tieners, jongeren en volwassenen die Poekoelan Kung Fu trainen leren al vroeg in hun training om ook les te geven en instructies te geven aan andere leerlingen. Zo kan het zijn dat je als 12 jarige al een keer de opwarming geeft aan een groepje leeftijdsgenoten of je leert kinderen die minder ver zijn dan jij hoe je los moet komen als iemand je vastpakt. Dit leren lesgeven gaat spelenderwijs. Het begint met kleine dingen voordoen of bijvoorbeeld stootkussens vasthouden voor een ander.

Onze tieners ontwikkelen zich op deze manier ook als leiders van de toekomst.

Je ziet dat kinderen die wat onzeker of verlegen zijn als ze beginnen met trainen door deze manier van begeleiden steeds meer zelfvertrouwen ontwikkelen. Op deze foto zie je een aantal ver gevorderde leerling van de Poekoelan Kung Fu scholen in Amsterdam Zuid en in Amsterdam Oost.

Geen reactie's

Geef een reactie